Jeg laver forskellige former for videoproduktion.

Præsentationsvideo.

Præsentationsvideo er en rigtig god idé, hvis du ønsker at vise dine kunder hvem som er at finde i virksomheden, eller hvis i har et ønske om at vise hvem i er, og hvad i foretager jer samt hvad i kan tilbyde. Denne type af video er yderst effektiv da brugere i dag er mere nysgerrig end nogensinde før.

Her kan man se et par videoer lavet for Proffesionshøjskolen UCN, der havde et ønske om at få mere fokus på deres praktikplads Next Step, som er for iværksættere.

Dronevideo & Foto.

Dronevideo er en fantastisk mulighed for at få nogle spændende videoer, som virkelig fanger brugerne. Derfor er Stig Media certificeret dronefører, hvilket giver tilladelse til at flyve med drone i bymæssigt område. 

Jeg optager altid drone video i højopløsnings format, hvilket betyder at der altid er et rigtig skarpt billede i mine dronevideoer.

Du kan her se et eksempel på en dronevideo, som er lavet i forbindelse med en hus salg, hvor sælgerne ønskede en lille video til deres private sociale medier. 

Produktvideo.

Denne type video er med til at sikre kunderne viden og information om et specifikt produkt. Det er bevist at produktvideo gør en købsbeslutning nemmere for en kunde. Derfor stormer produktvideoer også frem på markedet.

Skal jeres virksomhed have gang i produktvideoer? Så kontakt mig gerne.